FORENINGSPORTAL Foreninger i Trysil

Nybergsund Jente- og guttekorps

Korps/musikklag 

Nybergsund jente og guttekorps ble stiftet den 4. april 1954 og har i over 60 år vært med å spre musikk og glede i nærmiljøet. Dessverre sliter og vi med rekruttering og har derfor de siste årene hatt et nært samarbeid med Østby Musikklag, noe som gjør at vi til sammen fremstår som et stort korps som hører hjemme både på Østby og i Sundet.

Rusfri Oppvekst

Humanitært arbeid 

Rusfri oppvekst arbeider for barn som har spesielle utfordringer i oppveksten. Barn fra hjem som har rusproblemer, psykiatriutfordringer, barn med handikapp utfordringer m.m.. Driver fagseminarer for lærere, barnehagetilsatte og andre som møter barns utfordringer i hverdagen. Videre veekendopphold for familier med spesifikke utfordringer.

Trysil hundeklubb

Dyr 

Formålet med klubben er å legge til rette for økt aktivitet blant hundeeiere. Hundeklubben vil også være med på å bidra til økt innsikt slik at hundene får en god og rettferdig behandling, samt gi forståelse for de plikter vi har som hundeeiere, i forhold til samfunnet. Aktivitetene varierer, men vi kan nevne, valpekurs, lydighetskurs, agilitykurs, rally lydighet osv, og årlig klubbmesterskap. 

Trysil idrettsråd

Idrettslag 

Idrettsrådet er et fellesorgan for idretten i Trysil kommune. Idrettsrådet har et styre som består av 5 representanter. Alle idrettslag som er medlemmer i Norges idrettsforbund er medlemmer i Trysil Idrettsråd. Dette gjelder også paraidrett og bedriftsidrettslag. Vi har en samarbeidsavtale med kommunen hvor det er fastlagt at idrettsrådet skal være høringsorgan i saker som skal legges fram for politisk behandling. Idrettsrådet er derfor også innstillende myndighet i en rekke saker som angår økonomisk støtte til idretts- og aktivitetstilbud i kommunen.

Østby Grendeutvalg

Grendeutvalg 

Grendeutvalgets formål er å koordinere aktiviteten innenfor de forskjellige områder, slik at en oppnår best mulig utnyttelse av ressursene på Østby og omegn. Her skal at fra næringsutvikling, befolkningsutvikling, miljø, trivsel og samhold dekkes.

Nyttige lenker

Kontakt

Sosiale media

2021 © Foreningsportal